MISSIO
Suomen Automaatiopalvelu on kasvun ja kehityksen nälkäinen, vuonna 2017 perustettu, sähkö- ja automaatiopalveluita teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin tarjoava yritys. Yrityksemme sijaitsee Pohjois-Savossa Siilinjärvellä. Palvelemme ko​ko Suomen alueella sekä tarvittaessa ulkomailla. 


ARVOT
Asiakaslähtöisy​ys: Palveluillamme vastaamme asiakkaan määrittelemiin tai asiakkaan kanssa yhdessä määriteltyihin tarpeisiin. Asiakkaan kuuntelu, neuvottelu ja arvostus ilmentävät asiakaslähtöisyyttä työskentelyssämme. 

Jatkuva parantaminen: Toimintamme ja palveluidemme kehittäminen on osa jokapäiväistä työtämme. Uusien teknologioiden ja toimintatapojen käyttöönotto lisää kykyämme tarjota yhä parempia palveluja asiakkaillemme. Keräämme palautetta toiminnastamme kehittämistyön tueksi. 

Suoraselkäisyys: Haluamme olla vastuullinen, luotettava ja rehellinen yhteistyökumppani, joka kaikessa toiminnassaan pyrkii parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja inhimillisten virheiden edessä kantaa vastuun ja suorittaa korjaavat toimenpiteet. 


VISIO
Haluamme olla edelläkävijä automatisaatioon perustuvissa ratkaisuissa, joilla tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme tuottavuuden, tehokkuuden ja toimivuuden näkökulmasta.


STRATEGIA
Asiakas on keskiössä myös strategiassamme​, joka tähtää pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin erinomaisen palvelumme siivittämänä. Asiakkaidemme kanssa luomme synergiaa, jolloin yhteistyömme summa ei ole 1+1=2, vaan paljon enemmän.

Image from

YRITYKSEMME

Suomen Automaatiopalvelu Oy
tero.auvinen@
suomenautomaatiopalvelu.fi
+358503443441
Isoharjantie 4
71800 Siilinjärvi

Ota yhteyttä, niin sovitaan palveluista juuri teidän tarpeisiinneSuomen Automaatiopalvelu Oy
tero.auvinen@suomenautomaatiopalvelu.fi
+358503443441
Isoharjantie 4
71800 Siilinjärvi