Tarina

Suomen Automaatiopalvelu Oy syntyi vuonna 2017 yhden miehen unelm​asta työllistää itsensä yrittäjänä. Yrityksemme tarina ei suinkaan tuosta alkanut, vaan joudumme aikamatkustamaan huomattavasti kauemm​as ajassa taaksepäin, reilun kolmenkymmenen vuoden päähän, Pohjois-Savoon Pielavedelle.

1990-luvulla, edellisellä vuosikymmenellä alkaneeksi katsotun digitalisaation myötä, tietotekniikka rantautui vähitellen lähes kaikkiin kotitalouksiin. Se tempaisi mukaansa myös 1980-luvun loppupuolella syntyneen pojan, jolla oli kyky nähdä tietotekniikan mahdollisuudet sekä lisäksi loppumaton kiinnostus uutta, hieman hämmentävääkin, asiaa kohtaan. Tästä täytyi päästä selville ja oppia ymmärtämään sen toimintalogiikka, ihmetellen ja ihastellen, yksityiskohtiin takertuen, suuria kokonaisuuksia hahmottaen, purkaen ja kooten, ere​htyen ja oppien. 

Miten mielenkiintoista olikaan modeemin ääni, kun se haki verkkoyhteyttä? Kuinka kiehtovaa oli se tiedon valtatie, joka yhtäkkiä oli saavutettu vain muutamalla hiiren klikkauksella? Ensimmäiset gif-animaatiot tehtiin lukemalla ohjeet lehdestä, johon oli säästetty viikkorahoja.  Erilaiset tiedostomuodot ja niiden ominaisuudet kävivät nopeasti tutuiksi. Ongelmatilanteita tuli eteen jatkuvasti ja voitonriemu ratkaisun löytyessä oli valtava. Tiedonjano yltyi sammumattomaksi ja on sitä yhä edelleen.

   Lapsena syntynyt mielenkiinto tietotekniikan, tekniikan ja teknologian maailmaan vei toisen asteen opintojen jälkeen  opiskelemaan automaatioinsinööriksi. Työelämä imaisi mukaansa opintojen aikana, mutta opinnot sujuivat tavoiteajassa siitä huolimatta. Valmistumisen jälkeen alkoivat todelliset oppivuodet ja hartioita kasvatettiin automaatioinsinöörinä teollisuudessa, sekä suunnittelun ja myynnin parissa. Nuo vuodet tarjosivat korvaamattoman näköalapaikan teollisuuden automaatioon, kunnossapitoon ja suunnitteluun sekä mahtavia työtovereita ja yhteistyökumppaneita. Jotain kuitenkin oli kytemässä pinnan alla...

Ajatus yrittäjyydestä oli vuosi vuodelta käynyt vastustamattomammaksi ohittaa, joten vuonna 2017 sai alkunsa Suomen Automaatiopalvelu Oy ja oli aika ottaa hyppy tuntemattomaan. Sii​tä lähtien töitä, uuden oppimista ja asiakkaita on riittänyt. Yritys on saanut kasvaa tasaisesti, tarjoten nykyään työtä useammalle sähkö- ja automaatioalan osaajalle. Tällä kurssilla haluamme jatkaa, laajentuen ja uutta oppien, laadukkaita sähkö- ja automaatiopalveluita tarjoten, asiakkaidemme vuoksi ja heitä varten. 


Suomen Automaatiopalvelu Oy
tero.auvinen@
suomenautomaatiopalvelu.fi
+358503443441
Isoharjantie 4
71800 Siilinjärvi

Ota yhteyttä, niin sovitaan palveluista juuri teidän tarpeisiinneSuomen Automaatiopalvelu Oy
tero.auvinen@suomenautomaatiopalvelu.fi
+358503443441
Isoharjantie 4
71800 Siilinjärvi